lördag 29 oktober 2016

Biografin över den välsignade profeten


Alhamdolillah nu kan jag dela med mig av ännu en boksamling för barn om islam. Denna gång är det en komplett serie på 20 delar samt övningshäfte med frågor!

Efter att ha bläddrat i böckerna lite grann är det enda negativa att språket kan vara lite för avancerat men med en förälder så går det nog bra (om föräldern kan bra svenska). Ord som "sympatisk", ställföreträdare, budskapet kommuniceras,  religionsutövning osv. skulle ibland kunna bytas ut mot enklare ord. Men alhamdolillah om det finns en vuxen bredvid så är det ett ypperligt tillfälle för barn att lära sig nya ord. Och med detta språk passar det för barn även i de övre åldrarna. Bilderna och böckerna är av väldigt fin kvalitet och finns att köpa här. 

4 kommentarer:

 1. Salamu Aleikum!

  Wow! Masha Allah. din blogg är fantastisk . Använder den till vår muslimska förskola och privat med egna barn. Har varit så dåligt med svenskt islamisk matrial- Tack tack tack Må Allah belöna dig!Du berikar många hem!

  SvaraRadera
 2. Wa aleikom salaam!

  alhamdolillah att det kommer andra till nytta. Amin...

  SvaraRadera
 3. Assalamu alaykom, må allah först belöna dig med den här bloggen ,tror jag kikar in minst 5 gånger om dagen hehe, använder den till så mkt, bland annat för att få inspo för hur jag kan lära mina barn islam på bästa sätt, så tack tack

  SvaraRadera
 4. wa aleikom salaam.. Amin

  Jo, det känns som man skulle behövt gå en kurs innan man fick barn :)

  Må Allah vägleda och skydda våra barn..

  SvaraRadera